camperul

Mesaje: 5 Data de inscriere: 06/02/2010 Varsta: 17 Localizare: Iasi
 | Subiect: Informatii si iar informatii. Sam Feb 19, 2011 10:25 pm | |
| Scuze pt. postare in aria gresita dar aici este singurul loc in care pot afla raspunsul la intrebarea mea. Nustiu daca mai traiestie cineva dintre voi sau daca ma mai cunoaste cineva dar eu am fost admin aici pe server si memoria ma lasa, nu imi amintesc de ce am plecat, de ce am plecat TOTI. Serverul pare a fi inchis, nimeni nu a mai intrat pe messenger de mai bine de un an. Ce se inatmpla, voi nu ati mai postat de luni de zile, serverul era bun, lume de treaba. De ce sa inchis? Astept raspuns eu si inca cativa playeri care spera ca zombiest sa fie deschis. |
|
aWp* gabryel kappa
Mesaje: 7 Data de inscriere: 28/12/2008 Varsta: 20 Localizare: la o bere k zm....
 | Subiect: Re: Informatii si iar informatii. Joi Mar 10, 2011 12:32 pm | |
| Sincer, imi placea server-ul , am jucat muulta vreme pe el , la fel nu stiu daca isi mai aminteste careva de mine , sper sa se faca cv in privinta serverului, sper sa se redeschida . |
|
Admin Admin

| Subiect: Re: Informatii si iar informatii. Vin Iun 17, 2011 9:15 pm | |
| Fratiilor imi face placere sa vad ca va placut serverul ! si mie sincer mia placut tare mult ! Odata cu trecerea timpului cred ca ne-am maturizat cu toti si de accea am lasat in urma ceea ce era frumos . Serverul nu se va mai deschide . Numa bine ! Va saluta buN |
|